Ne ju ftojmë me kënaqësi të bashkoheni me ekipin tonë të arkitektëve në këtë ngjarje të mahnitshme. Për çdo arkitekt, projektues apo ndërtues ky është vendi për të qenë nesër! Mos ngurroni të kaloni pranë qëndrimit tonë dhe aktiviteteve tona në këtë ngjarje si partnerë. Ne po ju presim 😉