Inxhinieri Automobilistike.

Everest është i specializuar gjithashtu edhe në prodhimin e pjesëve automobilistike. Cilësia e parë e aluminit nga industria jonë përdoret për të krijuar pjesë të ndryshme të automobilave, si dyert e makinave, kabinat dhe deri në krijimin e pjesëve të anijeve, përfshirë dritaret dhe më tepër.

Projekte të tjera së shpejti …