MISIONI

Ne jemi të përkushtuar për të realizuar ëndrrën tuaj të sigurt.

  • Everest është një kompani shqiptare që angazhohet në projektimin, prodhimin dhe tregtimin e profileve të aluminit, dritareve, dyerve dhe fasadave, si dhe aplikimeve të tjera arkitekturore. Përmes një sinergjie të një cilësie të shkëlqyeshme, çmime të favorshme, korrektësi superiore, fokus intensiv për përmirësim të vazhdueshëm dhe ekspertizë të kualifikuar, Everest është në shërbim të studiove arkitekturore, ndërmarrjeve të ndërtimit, prodhuesve të sistemit të aluminit dhe konsumatorëve për ofrimin e zgjidhjes ideale për klientët e saj.

VIZIONI

Vizioni jonë është projektuar me kalimin e kohës dhe në mënyrë që të mund të vazhdojmë të rritemi duhet të përqëndrohemi në disa pika thelbësore.

  • Ndërtimi i një botë më të mirë me profile alumini cilësore.
  • Krijimi i zgjidhjeve afatgjata në teknologjinë e aluminit.
  • Ofrojmë zgjidhje miqësore me mjedisin në teknologjinë e aluminit.